Novice

NA TEKMI V RADOVLJICI V OSPREDJU HUMANITARNOST

Levji delež je prispeval generalni pokrovitelj ACH Volleya, ljubljanski ACH d.d., družba za gospodarjenje z naložbami. Simbolični ček v vrednosti 35.000 evrov je predal generalni direktor družbe ACH d.d. in častni predsednik kluba ACH Volley, mag. Herman Rigelnik. Skupno 2.000 evrov je za Kropo prispeval tudi ljubljanski športni Zavod Tivoli, ki ga je zastopal direktor Boris Makoter.
 
 
Razliko okrog 2.000 evrov so donirali navijači, gledalci, obiskovalci tega dobrodelnega odbojkarskega srečanja v Radovljici na katerem je to pot bila v ospredju predvsem solidarnost do prizadetih v nedavni vodni ujmi. V imenu krajevne skupnosti Kropa je donacije sprejel predsednik športnega društva Kropa Tomi Kržišnik.

 
 
Direktor Zavoda Tivoli g.Boris Makoter, Predsednik Šp.društva Kropa g.Tomi Kržišnik in generalni direktor družbe ACH d.d. ter častni predsednik ACH Volley g.mag. Herman Rigelnik
 
Kropa namreč ni samo slovenski kulturni spomenik, pač pa tudi nekakšna zibelka odbojke  na Gorenjskem. Iz Krope prihajajo tudi številni navijači ACH Volleya in prav zaradi tega je imela tokratna tekma humanitarni namen, s skupno izraženo željo, da se življenje v Kropi in preostalem delu Slovenije, ki ga je prizadelo nedavno neurje, čim prej vrne v normalne tokove.
  
 
Ob tem velja dodati, da to ni zadnja tovrstna dobrodelnost OK ACH Volley. Strokovno vodstvo kluba je namreč že junija letos napovedalo, da bodo vse tekme, ki jih bo moštvo ACH Volleya igralo v Radovljici v sezoni 2007/2008 imele tudi humanitarno plat. Ob brezplačnih vstopnicah se namreč bodo zbirali prostovoljni prispevki za »Kresničko«, krizni center za otroke in mladostnike Centra za socialno delo v Radovljici. Ob koncu sezone pa bo za delovanje »Kresničke« generalni sponzor moštva, ljubljanski ACH d.d. prispeval tudi lastna donatorska sredstva. Odbojka je šport, ki neguje ferplej. ACH Volley odbojki dodaja tudi humanitarno razsežnost.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?