Novice

O TEKMI PO TEKMI

Dragutin Baltić, trener OK Autocommerce

Tekmo s Tirolom, ki smo jo pričeli v standardni postavi, smo začeli zelo dobro. V končnici prvega niza smo naredili nekaj napak v kontra napadu, vendar je nato prihod Šmuca in mladega Urnauta v igro obrodil plodove in niz smo dobili s 26:24. V drugem nizu so vsi elementi v igri delovali brezhibno, podobno je bilo tudi v tretjem nizu. Vedeli smo, da bo tekma derbi in da nas čaka težko delo, odigrali pa smo jo dovolj dobro, da smo zmagali. Moram priznati, da tokrat nismo imeli pravega nasprotnika na drugi strani mreže in da je igrala samo naša ekipa, kar je za nas zelo pozitivno, predvsem zato, ker smo to dosegli na tujem parketu. Predvsem je to razveseljivo za  nadaljevanje tekmovanja, še posebej pa za turnir Top Teams v Zagrebu, ki nas čaka v sredini decembra.

 

Sebastijan Škorc, igralec OK Autocommerce

Tekma sama ni bila lahka, kajti igrali smo z Innsbruckom, ki ima eno boljših ekip, saj igra tudi ligo prvakov. Tekmo smo pričeli tako kot vsako, s ciljem da jo dobimo in na koncu smo res slavili z velikim rezultatom 3:0 na njihovem igrišču.

 

Tine Urnaut, igralec OK Autocommerce

Tekma je bila res težka, mislim pa da smo naredili fantastičen rezultat. Premagali smo ekipo, ki igra na vrhunskem nivoju, tekmuje tudi v ligi prvakov in zasluženo smo dosegli to zmago.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?