Novice

Tudi proti Budvi s polnim izkupičkom

 

Novi Sad, 1. oktobra 2011 – Z rezultatom 3:0 v nizih je moštvo ACH Volleya premagalo tudi svojega drugega nasprotnika, drugega dne Memoriala Žarka Petrovića, ekipo Budvanske Rivijere, ki jo ponovno vodi slovenski selektor Veselin Vuković.  Srečevanje teh dveh moštev že ima pridih derbijev z  več dodane vrednosti. V današnjem srečanju so odbojkarji ACH Volleya ekipi Budve dovolili, da vknjiži po 24 točk v prvem in tretjem ter 21 točk v drugem nizu. Najbolj učinkovit igralec ACH Volleya je znova bil Alen Šket z 18 točkami, v vrstah Budvanske Rivijere pa je to bil Vojin Čačić.

 

»Prvi niz smo odigrali precej izenačeno, čeprav je Budva imela več pobude od nas, toda v končnici smo uspeli spremeniti tok igre, prevzeti vajeti v svoje roke in rešiti niz v svojo korist,« je potek tekme komentiral glavni trener ACH Volleya, Igor Kolaković.  »V drugem nizu smo nadaljevali še bolj  suvereno in zelo dobro igrali zlasti prvi tempo. Enako tudi v tretjem nizu. Vsekakor je bila tekma zelo dobra, z igro mojih fantov pa sem bolj zadovoljen kot denimo včeraj, ko smo igrali proti Vojvodini. Danes smo namreč bili veliko bolj potrpežljivi, igrali smo dolge točke in jih tudi dobro zaključevali,« je še dejal Kokalović. Dodal pa je, da smo žal šibki v bloku in, da se pri tem elementu še kako pozna odsotnost poškodovanega Matevža Kamnika.  Kolaković je ocenil tudi nasprotnika. Za  moštvo Budvanske Rivijere pravi, da je zagotovo mlajše in bolj ambiciozno od lanskoletnega, igra pa je bolj čvrsta in kompaktna, tako, da bo srečanje ACH Volleya in črnogorskih državnih prvakov v evropski ligi prvakov vsekakor zanimivo in napeto.

 

Moštvo ACH Volleya čaka še eno srečanje in sicer proti ekipi Aris Thessaloniki. Tekma bo odigrana jutri, v nedeljo, 2. oktobra ob 11.uri.

 

Odnosi z javnostmi

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?