Novice

Turnir »ACH ZMAJČEK 2011«

 

Ljubljana,18. novembra 2011 - V organizaciji Odbojkarske šole ACH ZMAJČEK bo v soboto, 26. novembra 2011 potekalo vsakoletno tradicionalno vseh mladih odbojkarjev, fantov med tretjim in osmim razredom osnovne šole, ki sodelujejo v vadbenih programih naše šole ali so še odbojkarski začetniki. Srečanje bo
potekalo od 10.00 ure dalje (do predvidoma 14.00 ure) v veliki dvorani športnega centra GIB, Drenikova 32, Ljubljana. Glede na to, da je Športno društvo GIB pomagalo pri organizaciji turnirja ACH ZMAJČEK 2011, bodo v dvorani na voljo kar tri odbojkarska igrišča, tako da letos dejansko dobro poskrbljeno za vse, ki jih igranje odbojke resnično veseli.

Ob tej priložnosti še posebej toplo vabimo starše, da obiščejo turnir in otroke bodisi spodbujajo s tribun bodisi skupaj z njimi kar zaigrajo na parketu!

Poleg odbojke smo letos pripravili tudi nekaj zabavnih iger, če bo čas dopuščal, pa nas bodo obiskali nekateri odbojkarji najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH VOLLEY, s katerimi že zelo dobro sodelujemo v okviru Odbojkarske šole ACH ZMAJČEK.

Seveda, vabilo velja tudi za vse tiste, ki vas odbojka tako ali drugače veseli. Tudi za vas se bo našel prostor na odbojkarskem igrišču dvorane GIB v soboto, 26. novembra 2011 od 10. ure naprej!


Dobrodošli. Veselimo se srečanja z vami!

Trenerji in vaditelji odbojkarske šole ACH ZMAJČEK


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?