Novice

Uspešna generalka pred začetkom Lige prvakov

Ljubljana, 20. oktober 2012 – ACH Volley je v 4. krogu srednjeevropskega tekmovanja MEVZA s 3:0 (25:19, 25:20, 25:17) premagal UNICEF Bratislavo iz Slovaške. Največ točk za oranžne zmaje je dosegel Jayson Jablonsky (17), za goste pa Joseph Sunder (12). FOTOGALERIJA

ACH Volley je celotno tekmo odigral v enaki postavi, namreč Gregor Ropret, Uroš Kovačević, Jayson Jablonsky, Borislav Petrović, Mory Sidibe, Matej Vidič ter libero Daniel Lewis. Gostje pa so začeli s Richardom Nemcem (kapetan ekipe), Josephom Sunderjem, Martinom Larssonom, Milanom Hrinakom, Martinom Benčičem, Danielom Končalom ter liberom Ondrejem Hruboško.

Slovaška ekipa je držala priključek z ACH Volleyem le do sredine 1. niza, nato pa so oranžni zmaji z nekaj dobrimi akcijami povedli in vodstvo obdržali vse do konca. V 2. in 3. nizu dvomov o zmagovalcu pravzaprav ni bilo, saj je ACH Volley držal vodstvo od začetka ter oba niza suvereno zaključil v svojo korist. Generalka pred prvo tekmo Lige prvakov, ki bo 24. oktobra v Stožicah, je tako uspela, oranžni zmaji pa so prikazali bolj suvereno igro kot na prejšnjih tekmah.

ACH Volley: Flajs, Kovačević (12), Lewis, Šket, Sidibe (13), Klobučar, Petrović (11), Jablonsky (17), Ropret (5), Fabjan (2), Rašić, Moreno, Vidič (2).

UNICEF Bratislava: Larsson (8), Končal (1), Kauliakamoa Jr., Kašper (1), Hruboška (L), Csicsay (L), Halanda (1), Nemec (3), Benčič (3), Sunder (12), Hrinak (3).

V sredo pa se začne tudi evropska Liga prvakov, v goste v dvorano Stožice pa prihaja nemška ekipa Generali Unterhaching. Ste nabrusili glasilke in ogreli dlani? Čakamo vas v Stožicah ob 20.30. Pridite navijat!

Odnosi z javnostmi
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?