Novice

ZA UVOD Z AVSTRIJSKIM DOBOM

Slovenski državni prvaki bodo že danes zvečer opravili trening v telovadnici Kulturnega doma v Pliberku, kjer jih jutri (sobota, 22.sept.) ob 19.uri čaka srečanje. Telovadnica, ki nudi prostor približno 400 gledalcem in jo novinarji imenujejo tudi »pekel juga« bo po zagotovilih organizatorja nabito polna, saj ima domača ekipa glede na vse, tudi tuje okrepitve, velike ambicije v letošnji sezoni.
 
Trener Baltič, ki na tekmi ne bo mogel računati na poškodovanega Šmuca in najbrž tudi Satlerja, je kljub težavam podajalcev pred tekmo optimist:« Dob je letos sestavil močno ekipo, kljub temu pa računam na našo kvaliteto in na prvo zmago.« Vsi ostali igralci so nared, priložnost na mestu podajalca pa bo glede na situacijo najbrž dobil 29 letni ameriški reprezentant Brandon Taliaferro, ki se je moštvu priključil šele pred nekaj dnevi.
 
Rezultat srečanja bo, v koliko bodo tehnične možnosti v dvorani to dopuščale, možno spremljati preko naše spletne strani. S klikom na gumb »V ŽIVO« boste lahko spremljali rezultat srečanja skupaj s krajšimi komentarji o posameznih točkah.
 
V prvem srečanju letošnje lige je avstrijski Aon Hotvolleys v treh nizih (-11, -16, -14) v gosteh gladko premagal slovaškega predstavnika Nove Mesto.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?