Novice

V Braslovčah po pričakovanjih

ŠD Braslovče : ACH Volley Ljubljana 0:3 (-13, -16, -12)

ŠD Braslovče: Marovt (1), Volovlek, Strojanšek (14), Grabnar, Kalar, Vodlan (1), Rojnik (7), Matko (1), Miser, Tamše (1), Vodovnik, Sorčan, Fužir (4).

ACH Volley Ljubljana: Kovačič, Purić (11), Pavlović, Satler (2), Brulec, Đrlić (1), Okroglič (8), Mantha (10), Pokeršnik, Videčnik (7), Poluian (13).

V osmini finala pokala Slovenije so v Braslovčah gostovali odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana. Pričakovano so brez težav proti drugoligaški ekipi napredovali branilci naslova, ki so zmagali s 3:0.

Za zmaje so v prvi postavi zaigrali Satler, Okroglič, Purić, Kovačič, Mantha, Đirlić in Videčnik. Gostitelji so prikazali soliden odpor, vendar kljub številni podpori s tribun jim Ljubljančani niso dovolili osvojiti več kot 13 točk v prvem nizu (25:13).

V drugi niz so Braslovčani vstopili pogumno in prisilili slovenske prvake v kakšno napako več. Domačini so vseeno bili daleč od presenečenja in ponovno so prepričljivo slavili gostje (25:16).

V zadnjem nizu so oranžni zmaji le še potrdili primat in se veselili uvrstitve v četrtfinale pokala Slovenije (25:12). Že v soboto pa jih čaka obračun v Tivoliju proti Calcit Volleyju.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?