Novice

V polfinale DP maksimalno motivirano!

Ljubljana, 20. marca 2012 - Oranžni zmaji so se s včerajšnjo  gladko zmago v polni  mariborski dvorani Tabor proti ekipi OK Maribora še kot zadnji klub uvrstili v polfinale državnega prvenstva. Tam jih že čaka ekipa kranjskega Astec Triglava, drugi polfinalni par pa sestavljata ekipi Calcit Volleyball iz Kamnika in Salonit Anhovo iz Kanala. Z igralci kranjskega Asteca se bodo  Ljubljančani  pomerili na prvi tekmi  polfinala v ljubljanskem Tivolleyu, in sicer to sredo 21. marca ob 19. uri. Povratna tekma bo v soboto, 24. marca 2012 ob 20. uri v ŠD Planina v Kranju. Polfinale se igra na dve dobljeni tekmi, zato bi se morebitna tretja tekma znova odigrala v Tivoliju in sicer že v nedeljo, 25. marca.

Z ekipo  Astec Triglava so se  odbojkarji ACH Volleya  v tej sezoni  pomerili že neverjetnih šest krat. Vse tekme so suvereno dobili oranžni zmaji in so Kranjčanom prepustili le en niz.  A to nikakor ne pomeni, da odbojkarji ACH Volleya kakor koli podcenjujejo mlado ekipo iz Kranja. Že  dejstvo, da so igralci trenerja Tineta Sattlerja s prebojem v polfinale DP dosegli  letošnje zastavljene cilje kranjskega kluba, poleg tega pa so si zagotovili polfinale po veliki  borbi v  četrtfinalu državnega prvenstva, ko so šele v 3. tekmi ugnali vedno neugodnega in nepredvidljivega nasprotnike iz Pomurja, govori o tem, da bo tudi na polfinalnih srečanjih ta ekipa poskušala iztržiti kar se da veliko.

Vendar pa tudi na strani ACH Volleya obstaja velika želja po novih zmagah in velik motiv po novem dokazovanju kvalitete, ki jo nedvomno premorejo. Navsezadnje so jih iz mednarodnih bojev izločili najmočnejši evropski klubi. Seveda je največje zdravilo za povrnitev nasmeha na obraz nova zmaga, osvojitev nove lovorike.  In prav zato smo prepričani, da ne bo lahko nobeni ekipi, ki se bo  v bodoče postavila na drugo stran mreže našim sedemkratnim državnim prvakom. Pa pri tem sploh ni pomembno, katere igralce bo imel v danem trenutku  na razpolago trener Igor Kolaković. Vsi, do zadnjega, bodo nedvomno dali svoj maksimum za novo državno lovoriko, že osmo po vrsti.

Zato, vabljeni na polfinalno tekmo proti Astec Triglav, ki bo to sredo ob 19. uri v Tivoliju. Vabljeni tudi na vsa preostala srečanja državnega prvenstva, za katere v Tivoliju že pripravljamo tudi posebne programe. Verjamemo, da boste uživali  in se veselili novih uspehov odbojkarjev ACH Volleya!

Odnosi z javnostim

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?