Novice

V TiVolleyu v sredo in četrtek Krka in Maribor

Ljubljana, 06. decembra 2011 - V naslednjih dveh dneh, natančneje v sredo 7.  in v četrtek 8. decembra 2011, čakata igralce ACH Volleya dva domača obračuna v okviru državnega prvenstva. V sredo  prihaja v legendarni Tivoli ekipa MOK Krke iz Novega mesta, v četrtek pa Mariborčani. Tako bodo oranžni zmaji pred odhodom na Poljsko, kjer jih čaka 14. decembra 2011 tekma  Lige prvakov proti Skra Belchatowu, pred tem še odigrali 11. in 12. krog DP.

Tako z  ekipo MOK Krka  kot z OK Maribor so se v letošnji sezoni Ljubljančani že pomerili. Pred dobrim mesecem v športni dvorani Marof v Novem mestu, kjer so Krkaše gladko premagali s 3:0. Kljub rezultatu pa so v nabito polni dvorani mladi igralci Krke pokazali veliko borbenost in vztrajnost. Kako bo tokrat v Tivoleyu, kjer vsekakor ne bodo imeli tako bučne podpore svojih navijačev?

Tudi ekipo Maribora pod trenersko taktirko bivšega igralca ACH Volleya Sebastjana Škorca, so oranžni zmaji  v tej sezoni že gladko premagali. V 3. krogu DP meseca oktobra so se pomerili v dvorani Tabor v Mariboru in slavili s 3:0. Igralci Maribora se ne morejo pohvaliti s tako zvestimi navijači kot Krkaši, imajo pa vsekakor bolj izkušeno ekipo. Sploh s prihodom novega organizatorja igre, Nejca Zemljaka. Zemljak, ki je kar nekaj let igral in študiral na Havajih, bo  svoje izkušnje sedaj prenesel v klub, kjer je pravzaprav začel svojo odbojkarsko kariero. Maribor sicer trenutno zaseda predzadnje mesto na lestvici, a lahko pričakujemo, da se bodo z uigranostjo z novim podajalcem, njihovi rezultati izboljšali.

Vsekakor nas čakata dva zanimiva odbojkarska  večera v  domači dvorani Tivoli. Obe tekmi se bosta pričeli ob 19. Uri, zato jih nikar ne zamudite. Vidimo se:

  • V sredo, 7.12. 2011 ob 19. uri v dvorani Tivolley in
  • V četrtek, 8.12. 2011 ob 19. uri v dvorani Tivolley

….in se veselimo srečanja z vami!

 Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?