Novice

Vabljeni v Radovljico - pričenja se povratni krog modre skupine DP

Tako  lahko po prvem delu državnega prvenstva z gotovostjo rečemo, da so naši  igralci kljub napornemu urniku in rahli utrujenosti, odlično  opravili svoje delo. Ostale ekipe v modri skupini so precej enakovredne. Slab dan, bolezen ali poškodba igralca, domači teren - vse to so malenkosti, ki lahko odločilno vplivajo na rezultat. Zanimivo je tudi dejstvo, da je ekipa UKO Kropa, ki sicer zaseda zadnje mesto lestvice, pokazala najmočnejši odpor prav proti našim prvakom. Njihova izredna motiviranost lahko povzroča velike probleme nasprotnikom in če bodo v nadaljevanju znali pokazati takšno igro, kot so jo minulo soboto proti ekipi ACH Volleya, jih na koncu tekmovanja vsekakor čaka boljše mesto v skupini.

Kot rečeno, se bodo to soboto pričela povratna srečanja. V Radovljico prihaja trenutno drugo uvrščena ekipa Calcit Volleyball iz Kamnika, katero je moštvo ACH Volleya pred dobrimi štirinajstimi dnevi v Kamniku  premagalo z rezultatom 3:0 v nizih (-16,-17,-23). Da gre za dokaj mlado ekipo, v kateri igrata tudi posojena igralca ACH Volleya Jan Pokeršnik in Gregor Ropret, smo že omenili. Gladek poraz Calcita  v Kamniku pa nikakor ne pomeni, da bo tudi v drugo  lahko. Naj spomnimo, da so takrat mladi igralci  Calcita iskali svojo priložnost zlasti v tveganih servisih in povzročili odbojkarjem ACH Volleya kar precej preglavic. In, kajpada, obratno. Ekipe se med seboj spoznavajo, ugotavljajo, kje so njihove slabosti in prednosti, zato bodo pretekle medsebojne obračune  znale unovčiti.  Tudi odbojkarji  ACH Volleya se zelo resno pripravljajo na nadaljevanje prvenstva, ki jim bo obenem tudi priprava na zaključni turnir srednjeevropske lige v Innsbrucku 20.  in 21. marca. Že minuli teden je zanje bil precej naporen, saj so imeli nekoliko močnejše treninge, kar služi predvsem kot dobra podlaga za vnovično stopnjevanje forme, potrebne za zaključne obračune v srednjeevropski ligi in za končnico državnega prvenstva.

Na prvem medsebojnem srečanju v Kamniku so tako gostitelji kot gosti bili navdušeni tudi nad svojimi navijači. Zbralo se jih je namreč v velikem številu in so bili izjemno dobro spremstvo dogajanju na igrišču, ko sta obe moštvi v bistvu prikazali lepo odbojko. Tudi to soboto se nam obeta odličen dvoboj, zato vabimo vse navijače ACH Volleya, pa tudi goste iz Kamnika, da se tekme udeležijo v čim večjem številu. Tekma v športni dvorani Srednje gostinske in turistične šole v Radovljici se bo pričela ob 19. uri. Vstop je, kot običajno, brezplačen, vse obiskovalce pa vabimo k dobrodelnosti, saj na vseh tekmah v domači dvorani zbiramo tudi prostovoljne prispevke za Krizni center Kresnička centra za socialno delo Radovljica. Tudi ob tej priložnosti se zahvaljujemo za vse vaše prispevke v našem in njihovem imenu. Prisrčno vabljeni!

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?