Novice

Z ACH Volleyem tudi Cvetke, ščepec Dunking Devilsov in obilo SToP-ovcev ter DJ Bucyja – odličen recept za noro vzdušje!

SToP-ovci se bodo predstavili uvodoma že pred začetkom tekme. Kaj in kdo so, pa lahko več izveste na njihovi spletni strani www.stop-projekt.com . Sicer bodo med samo tekmo nastopale tudi naše dobre znanke iz Škofje Loke – navijaška skupina Cvetke. So učenke in učenci OŠ Cvetka Golarja, v skupini, ki bo nastopila v Stožicah jih bo 20. So tudi večkratni državni prvaki v kategoriji navijaških skupin s številnimi mednarodnimi priznanji in nagradami, vodi pa jih njihova prizadevna profesorica športne vzgoje, mentorica, idejni vodja – gospa Majda Bertoncelj. »Skupina obstaja že od leta 1990  in je svojevrsten pojem v našem okolišu, saj za članstvo v skupini sprašujejo otroci že od prvega razreda osnovne šole. K skupino sicer pristopijo šele v 3. razredu, kajti vseeno je za to potrebno najprej razviti gibalno motoriko, osvojiti elemente gimnastike,« pravi Maja Bertoncelj, sicer mama našega vrhunskega telovadca, Saša Bertonclja. Značilnost navijaških skupin pa so elementi skokov, metov, živih piramid. » Ponosni smo na naše otroke, tako punce kot fante, ki tudi po tem, ko zapustijo osnovnošolske klopi, nadaljujejo z vajami in nastopi. Zato smo za njih ustanovili starejšo skupino - imenuje se Silver Knights – ki bo prav tako nastopila v Stožicah. To so bivši člani Cvetk, prav tako že uveljavljeni na slovenski in tudi mednarodni  plesno-navijaški sceni,« poudarja njihova trenerka, ki pa ji zvesto pomagajo tudi Saša Luznar, Alma Jašaragić in Vladimir Velić.

V Stožicah pa bomo malce združili – nezdružljivo, a le v konkurenčnem smislu. Cvetke bodo namreč poskrbele za nastope med seti. K animaciji publike pa smo povabili  Dunking Devilse, akrobatsko show skupino iz Ljubljane, ki jo večina pozna kot finaliste showa Slovenija ima talent. »Velik izziv nam je, da se prvič predstavimo tudi na odbojkarski tekmi, saj smo doslej nastopali predvsem pri košarkarjih, v zabaviščnih parkih, na gala večerjah, mednarodinih TV oddajah,« pravi Domen Rozman. »Za to prvo tekmo sicer še ne bomo skakali čez odbojkarsko mrežo, na naslednji pa prav gotovo! Tokrat bomo poskrbeli, da bo publika še bolj sodelovala z odbojkarji ACH Volleya na igrišču. Naj razkrijem morda samo to, da bodo tokrat  namesto nas, po zraku letele – nagrade,« je malce skrivnosten  Domen Rozman.  O Dunking Develsih bomo, torej več izvedeli na tekmi v sredo, še več pa bomo videli in doživeli, kot obljubljajo, v decembru in januarju. Do takrat, pa pobrskajte še po njihovi spletni strani. Najdete jih na: www.dunking-devils.com .
Ves čas pa bo med sredino tekmo oziroma tudi že dve uri pred njo, z nami veliko dobre glasbe. SToP-ovci bodo zanjo poskrbeli v živo,  obeta se nam nastop še enega mladega talenta, Žige Laknerja z izjemno nenavadnim glasom. Da pa bomo lahko na tribunah še tudi malce poplesavali, zapeli znano »Planico…« ob (pre)dolgih servisih nasprotnikov ali večno zeleno »Ribič, ribič me je ujel…«, ko bo njihova žoga končala v mreži, pa bo , tako kot vedno poskrbel že legendarni DJ Bucy.  To je sicer glasbeni strokovnjak, ki sliši na ime Aleš Dolinar, je montažer na TV Slovenija in radijec z  radia Salamon že dobrih 15 let. Sicer ga pozna glasbena » žurerska« srenja po vsej Sloveniji, zadnje čase še prav posebej na Gorenjskem. Publika ga dobro pozna tudi pod imenom dj-jevskega dueta Dee Jay Time DJ Svizec Turbo Show. Vrti odlično glasbo, na tekmah moštva ACH Volleya pa je skupaj z Urbanom Simčičem skoraj nepogrešljiv. Oba namreč poskrbita tudi za radijske napovedi tekem  lige prvakov ( ena se vrti tudi na naslovnici naše spletne strani). » Priznam, razvajen sem, zato od moštva ACH Volley tudi tokrat pričakujem zmago, če pa bo kljub temu nasprotnik premočan, po tem bo zadovoljen tudi, če bo ekipa pustila dušo in srce na igrišču,« je za našo spletno stran zapisal DJ Bucy. Za konec pa je še dodal. »Pridite se zabavat v Stožice in navijat za ACH Volley…nepozabno bo!« Mi mu verjamemo, prepričajte se tudi vi!

Za vse tiste, ki vas DJ Bucy še posebej zanima pa pravi, da ga lahko najdete na facebooku pod imenom Aleš Dolinar (Dj Bucy), ali pa ga kar pocukajte za rokav….. (pa ne med tekmo, vas lepo naprošamo…).

In to kajpada še ni vse….. za Stožice namreč pripravljamo še več, oziroma za to bodo poskrbeli naši prijazni sponzorji. A o tem več – jutri!

Odnosi z javnostmi

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?