Novice

Po zasneženi poti do Kanala

Ekipa Salonita, ki je na povratni tekmi CEV Cupa v Romuniji morala priznati premoč ekipe Dinamo iz Bukarešte v t.i. zlatem nizu in se sedaj seli v pokal Challlenge, kjer jo čaka francoski Beauvais,  potrebuje zmago za dvig samozavesti. Seveda so člani moštva ACH Volley  še edina nepremagana ekipa v srednjeevropski ligi,  pa tudi  v skupini C lige prvakov, kjer z dvema zmagama zasedajo prvo mesto, veliki izziv in težak zalogaj. A že odlična igra proti njim, morda tudi odvzeti seti, bi dodobra dvignili samozavest ekipe Salonita za nadaljnje tekme.  V športu se nikoli ne ve. Domača dvorana, srd nad porazom v zlatem nizu CEV CUPA in dejstvo “da ni kaj izgubiti”, so lahko tisti jeziček na tehtnici, ki ekipi lahko da potrebno napadalnost in krepko zagreni  favoritom pot do zmage.

Seveda pa verjamemo v naše prvake, verjamemo v ACH Volley. Velikokrat so v tej sezoni že dokazali, da nikogar ne podcenjujejo. K vsaki tekmi pristopajo odgovorno in z veliko željo po zmagi. Pa ni pomembno, kdo bo igral niti s kom igrajo. Prav vsi igralci so pripravljeni na nov boj in novo zmago.

Ker vemo, da bo Kanalska dvorana nabito polna domačih navijačev, vabimo tudi naše navijače, da se udeležijo te zanimive tekme. Seveda pa bomo rezultat lahko spremljali tudi preko spleta. 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?