Novice

Zelena akcija ACH Volley privabila športnike in športne privržence

 


Ljubljana, 22. september 2011
Akcija »Skupaj za čista pljuča našega mesta! Pripravimo Tivoli za Ti-Volley«,  je bila uspešna in zelo odmevna. Poleg odbojkarjev so se vabilu na čistilno akcijo odzvali tudi drugi športniki in navijači, predvsem pa se je zbralo veliko otrok Odbojkarske šole ACH Zmajček s Črnuč in Ljubljane ter ACH Juniorja z Bleda z okolico. FOTOGALERIJA

 

Ob prihodu v LjubljanoFoto: Bobo je odbojkarski klub ACH Volley želel pozdraviti ostale športne klube, ki že dlje časa zasedajo svoje mesto v prostorih Hale Tivoli, hkrati pa prispevati k lepši in bolj urejeni okolici novega doma. Posledica tega je bila organizacija čistilne akcije, ki se je vršila v okolici Hale Tivoli, na parkiriščih in otroških igriščih, na zelenici okoli igrišč za tenis pa vse do kotalkarske ploščadi. Družabni dogodek z ekološko noto in nedvomnim sporočilom o ohranjanju čistega okolja, se je pričel ob 16. uri na ploščadi pred Halo Tivoli, kjer je najprej potekal uradni del programa. Vse prisotne je pozdravil g. Roman Jakič, direktor Javnega zavoda ŠPORT Ljubljana, ki je izrekel dobrodošlico ACH Volleyu. Sledil je govor g. Rasta Oderlapa, predsednika upravnega odbora ACH Volley Ljubljana, ki se je zahvalil za izrečeno dobrodošlico in izrazil zadovoljstvo, da je klub našel domovanje v Hali Tivoli, v najlepšem parku najlepšega mesta na svetu. Vesel je bil številnega odziva na akcijo »Skupaj za čista pljuča našega mesta! Pripravimo Tivoli za Ti-Volley!«, za katero želi, da postane moto ACH Volleya in vseh njegovih navijačev.

 

Pred udeležence čistilne akcije sta stopila tudi kapetan ACH Volley, Andrej Flajs, in Igor Cvetek, igralec hokejskega kluba HDD Tilia Olimpija, ki sta si izmenjala klubska šala ter povabila drug drugega in svoji moštvi na tekmi v Hali Tivoli. Prireditve so se udeležili še nekateri drugi igralci Foto:Bobokluba HDD Tilia Olimpija: Andrej Hebar, Brad Cole, Petr Šachl, Justin Taylor, Scot Hotham in Damjan Dervarič. Ob tem so se tudi spoznali in prijetno (ter koristno) družili z novimi sostanovalci, člani moštva ACH Volley: Alešem Fabjanom, Klemnom Čebuljem, Alanom Komelom, Matevžem Kamnikom, Alenom Šketom, Gregorjem Ropretom, Janom Klobučarjem, Matejem Vidičem, Danielom Lewisom. Uvodnim besedam je sledila pričakovana čistilna akcija, ki je privabila okoli 200 ljudi, in rezultat katere je bila zajetna količina pobranih smeti. Klub ACH Volley je odločen, da bo tudi v prihodnje prispeval k čistosti zelenega bisera sredi Ljubljane.

 

Za udeležence družbeno-odgovorne akcije je klub pripravil tudi obširen spremljevalni program, ki je zajemal skupinsko fotografiranje odbojkarjev, hokejistov in otrok, ustvarjalne delavnice za otroke, prikaz odbojke na improviziranem poligonu ter prijetno druženje s športniki ob dobri glasbi, za katero je poskrbel DJ Bucy.

 

Odnosi z javnostmi

 

 

 

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?