Novice

Zmagoslavje ACH Volleya v Stožicah!

Srečanje v Stožicah se je začelo izenačeno, Rašićeva točka pa je ACH Volley popeljala na prvi tehnični odmor. Nato so gostje začasno prevzeli vodstvo (12:13), toda igralci z Bleda so preobrnili rezultat. Pri vodstvu domačih 21:17 je trener ekipe iz Črne Gore zahteval odmor, gostje pa so nato izkoristili napake domače ekipe in zmanjšali razliko na dve točki (23:21), zato je trener Kolaković poklical svoje igralce h klopi. Z uspešnim blokom Matevža Kamnika je ACH Volley dobil prvi set.

 

V drugem setu sta bili ekipi izenačeni, po zaslugi treh točk Alena Šketa pa je ACH Volley ponovno vodil pri prvem tehničnem odmoru (8:5). Domača ekipa je obdržala svoj visoki ritem in ponovno prisilila goste k odmoru. Ob drugem tehničnem odmor je ekipa ACH Volleya imela že pet točk prednosti ter kljub trudu gostov so le še povečali svojo prednost, servis gostov, ki je končal v mreži pa je končal set v korist domače ekipe.

 

V začetku tretjega seta je ekipa Budvanske Rivijere prevzela pobudo, ampak z uspešnim blokom je ACH Volley uspel preobrniti rezultat. Gostje so izenačili rezultat na osmi točki, ob zaostanku 13:10 zahtevali odmor in uspeli ujeti domačo ekipi (13:12). Igralci ACH Volleya so se še pravi čas prebudili, povečali svojo prednosti, ki je nato do konca niso spustili iz rok. Zmaga in tri točke tako ostajajo v Stožicah.

 

Najboljši igralec pri ekipi ACH Volley je bil Alen Šket z 19 točkami, pri gostih pa je Nikola Renovica dosegel 12 točk.

 

Sebastijan Škorc, libero Budvanska Rivijera:

“V dvorani je bilo vzdušje vrhunsko, zares posebno je bilo igrati pred domačo publiko, žal na drugi strani. Čestitke ACH Volleyu – glede na to, kar so do sedaj pokazali, so vsekakor favoriti.”

 

Andrej Flajs, kapetan ACH Volley:

“Zelo nas veseli, da so naši navijači napolnili dvorano in naredili tako vzdušje.”

 

Matevž Kamnik, ACH Volley:

“Na vsako tekmo gremo z enakim pristopom – vedno na zmago. Bilo je fantastično, posebno zato, ker danes praznujem rojstni dan in to kar pred 12.500 ljudmi!”

 

Veselin Vuković, trener Budvanska Rivijera:

“Čestitke igralcem ACH Volley. Danes naša ekipa ni pokazala dobre igre in sedaj je na nas, da naslednjo tekmo odigramo bolje. Dvorana je veličastna, publika pa je bila res enkratna.”

 

Odnosi z javnostmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?